keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Keltaisen taloni vuoden mittainen historiaVuosi sitten jouluaattona olin saanut keltaisen taloni koottua ja siihen sytytettiin valot. Jolupaketeista kuoriutuivat  kylpyhuoneeseen kalusteet ja keittiöön allas ja hella. Sivustavedettävän olin jo tehnyt, mutta muuten talo ammotti tyhjyyttään. Koskaan ennen en ollut nukketaloa omistanut tai miniatyyrejä harrastanut.

 Kuluneen vuoden aikana olen saanut harrastuksen kautta monta mahtavaa kokemusta ja vuosipäivän kunniaksi nappasin kuvan koko talosta sellaisena keskeneräisenä kuin se juuri nyt on.
 


Vertailun vuoksi kopion tähän kuvan blogini alkulehdiltä eli 11.2 päivätystä päivityksestä. (Joulun jälkeen oli nukkekotiin tosin ehtinyt jo ilmestyä pöytä, sohva ja sänkykin.) Tyytyväisenä totean, että jotain on vuoden mittaan tapahtunut. :)


Kiitos teille kaikille blogini lukijat mukana elämisestä ja uskomattoman kannustavista kommenteistanne!

Onnellista uutta vuotta 2013 ja rentouttavia hetkiä miniatyyrien parissa!

34 kommenttia:

 1. Onnittelut talolle, tekijälle ja vuosipäivälle! Kauniiksi kokonaisuudeksi talo on muodostunut hiljalleen. Nukketalot lienevät samanlaisia kuin isommatkin kalataisensa. Eivät ehkä koskaan valmiita. Kiehtova harrastus ja mielettömän avartava monessa mielessä. Oikein hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mare! Pahoin kyllä pelkään että taloni tulee "valmiiksi" tulevan vuoden aikana, kun itse en välttämättä innostu kaikkien pikku pikku pikku yksityiskohtien näpertämisestä. Mutta harrastus varmasti jatkuu :)

   Poista
 2. Ihana talo! Olet vuodessa saanut paljon aikaan. Olet tehnyt aivan upeita juttuja! Oikein Hyvää ja idearikasta Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Ihanan paljon olet taloosi tehnyt, kaunis kokonaisuus - joko seuraava talo odottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi olla, että seuraava projekti on jotain vähän eri tyyppistä, mutta kyllä tässäkin vielä puuhaa riittää.

   Poista
 4. Hurjasti olet saanut vuoden kuluessa aikaan! Toivottavasti saamme seurata ensi vuonnakin talosi vaiheita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takuulla! Tosin todennäköisesti blogiani päivittelen yhtä epätasaisesti kun tänäkin vuonna ;)

   Poista
 5. Kivan näköistä :) innolla odottelen omaa edistystä vuoden kuluttua, olisinkohan saanut yhtä paljon aikaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näistä kokonaiskuvista sen eniten näkee, että jotain todellakin on tapahtunut! Kannattaa ottaa kuvia siis ihan alusta asti!

   Poista
 6. Ihana tuo musiikkihuone vintillä! Voi kumpa mullakin olis joskus ihan oma nukkekoti...

  Anna (http://miniescape.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musiikkihuone rakentuu pikku hiljaa, on olohuoneen kanssa eniten vielä kesken. Nyt alkaa tunnelma kuitenkin sinnekin jo mukavasti hiipiä...Kivan näköisiä ja innostavia juttuja sun blogissa!

   Poista
 7. Näkyy kyllä tapahtuneen! Kovin on kotoisan näköistä.

  VastaaPoista
 8. No mutta, mutta! Vieraan silmiin tuo näyttää jo niin valmiilta ja täydelliseltä, on syytä olla tyytyväinen kun vuoden sisällä talo on jo tuossa kunnossa! Ainahan kotiin silti lisää kaunista tavaraa mahtuu Ainon luovuudella! Onnea! Pidän talosi tunnelmasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa listoja puuttuu, yläkerran toisessa huoneessa on vain osa lattiaa, takasta puuttuu luukut, olohuoneen tuolit lojuu keskeneräisinä kaapissa... Ulkopuolella kattoa on vain toisella lappeella, ovet puuttuu...Kaukana valmiista siis vielä, mutta hyvä niin!

   Harrastaminen siis onneksi jatkuu! :) Kiitos sinulle!

   Poista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Todella paljon on vuodessa tapahtanut ja minun silmiini näyttää jo todella kauniilta ja jopa suht valmiilta.

  VastaaPoista
 11. Onnea tästä taipaleesta, toivottavasti jatkoa piisaa:) Ihanasti on kyllä talo täydentynyt, muuttunut talosta kodiksi... Valoa alkavalle vuodelle!

  VastaaPoista
 12. Tunnelmallinen talo! Hauskoja mineily hetkiä myös vuodelle 2013!

  VastaaPoista
 13. Niin se vaan aika tekee tehtävänsä,vai miten sitä sanotaan!! Tässä tapauksessa todella! Taloosi on jo kertynyt yhtä jos toista ihanaa asiaa!! Ihania mineneily hetkiä jatkossakin!!

  VastaaPoista
 14. Voi kuinka ihana nukketalo! Joskus lapsena olisin niin halunnut, mutta nyt on ollut tyytyminen isoon taloon...ja sitäpä välillä sisustelen tilpehööreillä kuin korvaukseksi.
  Ihana kun olet saanut nukketalon noin hienoksi.

  VastaaPoista
 15. Voi kiitos kommentistasi blogiini! :) Itse myös inspiroiduin kovasti sinun blogiasi selatessa! Blogisi on täynnä kaikkia ihania pikku yksityiskohtia ja ideoita joita voisin toteuttaa omaankin minimaailmaani. ;)

  VastaaPoista
 16. Luinkin tuosta esittelystä että aikomuksena on pitää talo myös lasten elikittävänä. Siinä onkin haastetta ja silloin ei ehkä haluakaan kaikkea pikku tilpehööriä sinne. TUollaisena talo viehättää sekä aikuisen silmää kuin myös sopii lasten leikkeihin.

  VastaaPoista
 17. Blogissani odottaa sinulle tunnus (:

  VastaaPoista