torstai 22. maaliskuuta 2012

Kokeiluja

Ensinnäkin KIITOS teille kaikille, jotka olette sivuillani vierailleet. Ja varsinkin teille, jotka olette vaivautuneet jotain kommentoimaan. Ja tervetuloa kaikille, jotka jostain syystä olette kiinnostuneet sivujani jatkossakin seuraamaan. Yli 1000 käyntiä aloittelijan blogissa on tuntunut minusta paljolta! Jossain vaiheessa vielä muistan teitä vierailijoita jonkinlaisen arvonnan merkeissä. Mutta se aikanaan!

Viime aikoina en ole saanut oikein mitään tehtyä. Olen ihaillut toisten töitä netissä ja käynyt Tampereen messuilla. Vaikka muiden töiden katselu on mukavaa ja innostavaa, itse tekeminen ja luovuuden käyttäminen on kuitenkin minulle tässä harrastuksessa SE juttu. Lisään tähän päivitykseeni muutaman kuvan, jotka kertovat omalla tavallaan innostavista luovan kokeilun hetkistä. Aina en saa  aikaiseksi muuta kuin sotkua.

Ensimmäiseksi voisin esitellä työhuoneeni.Työasentoni ergonomiassa on toivomisen varaa ja toinen koiran vesikupeista on jo kaatunut. (Onneksi se, joka on tyhjä!)

Ennen kuvan ottamista olin väkertänyt sänkyä. Malli rakentui kokeilujen myötä ja hukkapaloja syntyi! Onneksi Bilteman sytykkeet ovat lähes ilmaisia!
Seuraavaksi voisin kysyä, mikähän tästäkin tulee? Materiaalina työssäni on rautalanka, kankaasta purettu silkkilanka ja helmet. 
Ja kolmanneksi esittelen kokeilun, jossa yhdistin rautalankaa ja narua. Ei tullut sellainen kuin suunnittelin. Otin valmiin työn käyttöön puukorina, koska kori ei oikein muuhunkaan käyttöön tuntunut soveltuvan.

6 kommenttia:

 1. Tällaistahan se on nukkekoteilijan arki:) Onnekkaita ovat ne, joilla on oma tila harrastukselle. Sälää kertyy laatikkokaupalla, ei enää muistakaan mitä on ja mistä löytyisi. Pitää varmaan ottaa haaste vastaan ja kuvata oma työtila... Minulla sentään on melkein kokonainen huone käytössä ja pöytä, mutta aina se on hyrskyn myrskyn, kun viisi juttua on tekeillä yhtäaikaa. Silkkilanka ja helmet-kokeilu näyttää mielenkiintoiselta, puukori on aivan fantsu!

  VastaaPoista
 2. Jään mielenkiinnolla odottamaan milloin julkaiset inspiroivan kuvan "hyrskyn myrskyn" pöydästäsi ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiin tänään mietin että pitäisi ottaa kuva jälkikasvujen ja äidin askartelupöydistä,kun molemmat on ihan tasan yhtä sekasin meillä :D

   Poista
  2. Otin tuon kuvan kerran, kun oikein alkoi naurattaa oma "työtila" sen jälkeen kun olin netistä katsellut toisten upeita harrastuspöytiä ja huoneita, jossa kaikki on järjestyksessä ja käden ulottuvilla...:)Haastan sinutkin julkaisemaan pöytäkuvasi ;)

   Poista
 3. Kiitokset vierailusta. :)
  Siullahan vauhdilla on edennyt tämä nukkekoti-harrastus kun talo saapui kaukaa kaukaa oikein vauhdilla ja tuntuu kaikki talon laitossa menevän aika vauhdilla eteenpäin. Ja ne sinun rautalankatyöt on hienoja!

  VastaaPoista
 4. Vauhdilla eteneminen on ihan harhaa, paikallaan junnaaminen kuvaa paljon paremmin tämän hetken tilannetta. :)

  VastaaPoista