maanantai 21. toukokuuta 2012

Harmoni Ameriikan paketista


Täytyy tunnustaa, että minulla on ihan kummallinen pakkomielle. Haluaisin mielelläni nukkekotiin sellaista, joka myös ihan oikeasti toimii.

 Olen miettinyt, millaisen soittimen nukkekotiin haluan ja ihastellut toinen toistaan hienompia pianoja ja flyygeleitä. Olen jopa pohtinut, alkaisinko värkätä jonkinlaista soittimen ja soittorasian yhdistelmää itse, mutta arjessa ei ole ollut aikaa paneutua moiseen.Yhtenä päivänä selailin huvikseni ebay:n sivuja ja löysin sieltä hellyttävän harmonin, joka oli samalla soittorasia. Noin kymmenen euron huutokauppahintaan sain sen omakseni.

Odotettu paketti Ameriikan maalta saapui tänään!Melodia ei ollu se, mitä ilmoituksessa sanottiin. Harmonista minulle tulee ensisijaisesti mieleen alakoulun aamunavausvirret. Tämä harmoni pimputtaa kaikessa rauhassa rakkauslaulua, mikä on minusta  jollain lailla hellyttävän koomista! Pidän Ameriikan paketistani niin kovin!


Harmoni sijoittuu todennäköisesti nukkekodissani olohuoneeseen portaiden alle. Käytännön syistä kuvasin alla olevan pienen videonpätkän vinttihuoneessa. Avustajanani videolla toimii seitsemänvuotias poikani, joka paneutui tehtäväänsä suurella hartaudella.

Harmonin päällä istuvat enkelit on matkamuisto vastikään tekemältäni Latvian reissulta. Juuri muuta minitavaraa Kaunasista ja Vilnasta ei mukaan tarttunutkaan...Miniatyyriharrastus ja nukkekodit eivät näyttäneet olevan siellä kovin suosittuja.

7 kommenttia:

 1. Todella upea harmoni! Ja miten hellyttävä tuo videonpätkä, tomera apulainen siellä kun tuolikin nostettiin pystyyn ja paikat pistettiin järjestykseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JohannaMaria, olet oikeassa, apulainen on ilman muuta tuossa videossa parasta :)

   Poista
 2. Ihastuttava harmoni! Kiva löytö.

  VastaaPoista
 3. Hei, en olekaan ainoa jolla on harmooni nukkekodissaan :) Omani on tosin itse tekemäni, eikä soi (se on kopio oikeasta tupaharmoonistani, tosin eri värinen). Hieno soitin sinulla, ja penkki!
  Anna

  VastaaPoista