lauantai 6. lokakuuta 2012

"Antiikkilipasto" olohuoneeseen

Ostin jokin aika sitten nukkekotikirppikseltä kasan sekalaisia huonekaluja lähinnä tyttären hiirien taloa varten. Muiden kalusteiden joukosta löytyi myös erikoinen "laatikkolipasto", joka viehätti minua, koska se oli juuri sopivan korkuinen olohuoneeseen ison taulun alle.

Kausteen pinta oli kovin muovisen oloinen, joten jonkinlaista parantelua kaipasin, ja yhtäkkiä sain inspiraation ryhtyä tuumasta toimeen. Hioin, maalasin ja hioin uudelleen. Aikaa tuunaukseen kului puoli tuntia!

(Tällaiset projektit tulevat niin äkkiä, ettei tahdo tulla otettua kuvaa ennen toimeen ryhtymistä. Sain kuitenkin luvan käyttää "ennen" -kuvana myyntikuvaa.)


Ennen


Jälkeen
9 kommenttia:

 1. Hieno, siitä tuli ihan eri näköinen:)

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköinen siitä tuli!

  VastaaPoista
 3. Aika mahtava muutos, tosi onnistunut.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kokonaisuus. En lakkaa ihastelemasta tuota taulua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin taulusta tosi paljon ja kun vetelin vernissaa pintaan niin sain aika aidon öljymaalauksen kiillon.

   Poista
 5. Voi jestas niin ihku...juuri tollaisesta miekii tykkään!!!

  VastaaPoista
 6. Voi hyvänen aika mikä vauhti täällä on ollut sitten viime blogikäynnin. Aivan mahtavia huonekaluja tuolla edellisissäkin jutuissa ja tuo hiottu lipastokin on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti nauratti väkisinkin...Välillä ei tule päivitettyä viikkokausiin ja toisena hetkenä into on niin päällä, ettei vuorokautta tule väliä...Inspiraation mukaan mennään ;)

   Poista
 7. No se oli hyvin käytetty puolituntinen! Ihan mestari olet tuossa pintakäsittelyssä. Lipasto sopii ympäristöönsä täydelleen.

  VastaaPoista