keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kirjakaapin uusi vanha elämä

Tuunausvillitys ei ota laantuakseen. Jotenkin vain tuntui, että tämäkin käytettynä ostamani kirjakaappi oli liian kliininen hiirien kotiin...Elämää nähnyt pinta sopii huomattavasti paremmin kaappitalon tyyliin.


Ennen

Jälkeen
Hiomapaperi ensin ja sitten akryyliväriä pintaan -  myös sormia ja vessapaperia apuna käyttäen...!Aika hyvin näyttäisivät värit sopivan omankin nukkekotini tunnelmaan ja  sävyihin. Kuva lastenhuoneesta.

8 kommenttia:

 1. Kylläpä on onnistunut tuunaus. Itselläni on samanlainen kaappi käyttämättömänä, koska olen moittunut kirjojen kirkkaita värejä. Nytpä sain vinkkiä, mitä voisin tehdä, jotta saisin kaapin käyttöön.

  VastaaPoista
 2. Erittäin paljon paremman näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuli heti paremman näköinen. Mulla on tuo sama kaappi jossakin, kirjat olen siitä aikanaan naputellut irti... Eli ei kun tuunaamaan.

  VastaaPoista
 4. Oletpa osannut tehdä lämpimän ja elävän pinnan! Aivan eri huonekalu. Sinulta tuo homma on kyllä onnistunut mestarillisesti ennenkin, muistelen nimittäin ihastellen sitä talonpoikaissohvaa ja patinoitunutta laukkua.

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas kaikille kommentoijille! Erityisen iloinen olen siitä, jos joku saa inspiraatiota muokata omia laatikoissa lojuvia kalusteitaan mieluisemmiksi - joko samanlaisia kaappeja tai jotain muuta! Yleensähän valmiskalusteet ei ole niin arvokkaita, että isoa vahinkoa tulee, jollei lopputulos ole täsmälleen sellainen kun on ollut ajatus...Ei muuta kuin tekemään! :)

  VastaaPoista
 6. Voi että, se onkin tooodella paljon parempi tuunattuna. Ihanasti istuu huoneen tunnelmaan ja kokonaisuuteen. Todella hyvä.

  VastaaPoista
 7. It looks so great now. It has so much character. Fantastic work!
  hugs,
  Caroline

  VastaaPoista