maanantai 15. lokakuuta 2012

"Hoi lehmikarja, hoi pikku lauma..."

Tänään saapui facebookin nukkekotikirppikseltä huutamani karja kotiin.Olin jotenkin vaan kuvitellut, että eläimet ovat sellaista 1:12 kokoa ja miettinyt, mihin ne oikeastaa sijoitan, kun navettaa minulla ei ole... Mutta kas, nehän olivatkin ihan ihanaa lastenhuoneen leikkikokoa!  Kuka lie nämä aarteet väsännyt joskus kauan sitten...!

Lapset innostuivat tietenkin heti leikkimään!Yhtäkkiä huomasin, että laumasta puuttui joitain eläimiä. Kysyin nukkekodilla juuri leikkineeltä nelivuotiaaltamme. Hän tiesi heti. Yksi kadonnut eläin löytyi alakerran ja toinen keskikerroksen oven takaa. Ja selityskin oli valmiina: "Ne vartioi, ettei tänne tuu roistoja...!" 
Aika iso tehtävä näin pienelle koiralle, mutta parhaani yritän!

11 kommenttia:

 1. Nuo eläimet ovat kyllä aivan mahtavan ihanat! Kiva, että pääsivät hyvään kotiin ja ovat vähän hyödyllisiäkin talonvahteina :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Sinun tarinasi ja kuvasi ovat niin kauniita:)

  VastaaPoista
 3. Ihania ovat! Tykkään kovasti sun kuvistasi. Niissä on ihana tunnelma :)

  VastaaPoista
 4. Nämä kuvat ovat aivan ihania, niin kuin ovat nuo pikkueläimetkin. Suloista!

  VastaaPoista
 5. Joo, noihin kuviin lähtee ihan itsekin leikkimään, unohtuu leikin touhussa, että leikkiähän tämä vain on...

  VastaaPoista
 6. Kyllä täältäkin pääsi hihitys pikku vahdista =) Eläimet ovat aivan ihania. Semmoisia joita ei ihan joka nukkiksessa näy!!!

  VastaaPoista
 7. I love this cute scene where childrens play,
  beautiful pictures!
  Magda

  VastaaPoista
 8. Pitääpä kysyä äidiltäni,mistä noita pieniä eläimiä on aikanaan saanut! Meinaan minulla on nukkekodissa aivan samoja eläimiä ja olen luullut jonkun esivanhemman niitä veistelleen,mutta ilmeisesti niitä on jostain muualta saanut...jollemme ole lähisukua. ;oD

  VastaaPoista